I dag fyller vi 21 år!

Idag fyller vi år! 23 oktober 1997 satt elva före detta kriminella på restaurang Skohornet på Södermalm i Stockholm och skrev ner stadgar för den nybildade föreningen.

Första året hade KRIS inga egna ekonomiska resurser. Vi fick en minibuss och ett bensinkort av Kriminalvården för att kunna åka runt i landet och sprida vårt budskap och den första augusti 1998 blev en historisk dag då hämtade vi för första gången en frigiven blivande medlem direkt vid fängelset.

Idag gör vi årligen 1600 anstaltsbesök, 100-tals studiecirkeltimmar, 500 morgonmöten, runt 50 muckhämtningar, 200 föreläsningar i skolor, 50 företagspresentationer och så klart massor med enskilda samtal på våra föreningar, gator och torg och på olika institutioner.

Vi är otroligt tacksamma för alla er som stöttar oss och som ser till att vi kan fortsätta vårt arbete med att hjälpa människor tillbaka in i samhället.
Skänk oss gärna en tanke idag på er arbetsplats, skola, hemmet eller var ni än befinner er och gå in och bli stödmedlem hos oss.

Det kostar 100:- per år men är gratis första året. Då får ni även vår tidning Vägen UT som kommer 4 gånger per år.
Klicka här för att bli stödmedlem: https://kris.a.se

Tack!