Migration och utanförskap – slaget om Sverige fortsätter

ALMEDALEN:

Det var en något stressad Ebba Busch Thor som klev upp på podiet i samband med pressträffen i Almedalsparken 

Foto 2016-07-06 15 05 24
Foto: Joskim Berndes

Den som får försörjningsstöd och är arbetsför ska jobba 20 timmar i veckan.
Och den som hotar eller inte sköter sig på sitt asylboende ska kunna tvingas bort.
Det är några av de åtgärder Ebba Busch Thor (KD) vill se för förbättrad integration i Sverig. Vidare föreslår hon 2600 nya poliser för att komma åt oroligheterna i förorterna. Ebba anser också att skolan måste bli bättre.Några ytterliggare kriminalpolitiska åtgärder när det gäller att komma åt utanförskapet i de mest segregerade ömräderna – presenterades inte. Trygga familjer bygger ett tryggt Sverige, sade KD-ledaren avslutningsvis.