Bli medlem och betala med Swish

NYHET

swish-betalningNu har vi förenklat betalningen ytterligare för ett medlemskap i KRIS. Från och med idag går det också att betala med Swish. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för alla att bli medlem i KRIS, och nu tillsammans med Swish kan vi erbjuda fem olika betalningsalternativ.

Vi har förstått att betallösningar ska vara enkla och kontanterna försvinner mer och mer och allt digitaliseras. Då var beslutet att titta på Swish ganska självklart för oss. Vi tog kontakt med Johan Stenström på Follow me Darling, som för några år sedan byggde om hela vår hemsida och började planeringen för ett nytt digitaliserat medlemsregister, och berättade våra planer och önskemål. Nu när vi idag har Swish tillsammans med de andra betallösningar så har vi uppnått våra önskemål om förenklade betalningar för alla nya medlemmar. Nu ser vi framåt mot nya digitaliserade tjänster för våra medlemmar tillsammans med Follow me Darling.

Vill du bli medlem i KRIS och stödja vårt brottsförebyggande arbete gå in på vår hemsida via denna länk: http://kris.a.se/registrera/

Länkar:
MyNewsdesk