KRIS – alla har rätt till en andra chans

Nu börjar alla årsmöten runt om i landet! Genom att betala din medlemsavgift kan du göra din röst hörd under årsmötet. Som betalande medlem har du tillgång till samtliga aktiviteter som KRIS arrangerar samt tidningen Vägen UT och rabatter på MM SPORTS. Du får även möjligheten att träffa nya och drogfria vänner. Grundbulten i vår verksamhet är Hederlighet, Drogfrihet, Kamratskap och Solidaritet. Kan du leva upp till dessa diviser är du hjärtligt välkommen till oss. Vi är en partipolitisk oberoende förening – dock deltar vi aktivt i den kriminalpolitiska debatten för ett bättre och rättvisare samhälle. Tillsammans gör vi skillnad!

Välkommen till oss!

Gå in på www.kris.a.se och klicka på ”Bli medlem i KRIS” uppe till höger på sidan och följ instruktionerna.

Behöver du hjälp med nyregistreringen eller förnyelsen av ditt medlemskap eller har andra frågor kontakta medlemsansvarig antingen via mail eller telefon:

Joakim Berndes
Medlemsregistret
Långholmsgatan 30
117 33 Stockholm
Telefon: 08-642 00 06
E-post: medlemsansvarig@rikskris.se