Skärmavbild 2016-01-28 kl. 09.31.01Tack alla stöd och hedersmedlemmar, samarbetspartners och sponsorer som stöttat oss med ert medlemsskap. Tack alla häkten, anstalter och institutioner. Tack alla skolor och företag för att vi fick föreläsa. Tack alla annonsörer och prenumeranter. Tack alla praktikanter och frivilliga krafter runt om i landet som hjälpt oss på olika sätt.

Sist men inte minst vill vi rikta ett stort och varmt tack till alla er KRIS:are som 365 dagar om året dygnet runt arbetar för KRIS och gör det med enorm glöd och glädje. Tack vare er kan vi hjälpa många människor ut ur kriminalitet och missbruk. Det är vårt viktigaste arbete i KRIS.

Vi ser fram emot ett nytt år med er alla, och vi vill passa på att presentera  en ny informationsfilm om vilka vi är och vad vi gör.

God jul & Gott nytt år önskar RIKS KRIS!

KRIS Nya informationsfilm: https://youtu.be/wlBO5o2tUEY