Vägen UT följer med till Almedalen

2013-07-01-Almedalen_Mandag-8223Varje år åker KRIS & Unga KRIS till Almedalen för att informera om deras verksamheten och dela med sig av sina erfarenheter om hur man kan komma tillbaka till samhället och leva utan droger och kriminalitet. Vägen UT följer med i år med reportrar och fotografer för att bevaka organisationens arbete i Almedalen.

Vägen UT produceras av KRIS Riksförbund i Stockholm. Vägen UT distribueras till samtliga fängelser och häkten i Sverige samt alla medlemmar och sponsorer. I tidskriften informerar vi om att KRIS och Unga KRIS finns och att vi tillsammans kan jobba för att andra också ska kunna sluta upp i våra led till ett liv utan droger och kriminalitet.

Christoffer ”Poffe” Svensson även kallad SIKK ROXX är en av KRIS och Unga KRIS krönikörer i tidningen Vägen UT. Där har han en sida där han delar med sig av sitt liv och sitt arbete i Unga KRIS. Det har blivit en populär sida och många väntar på tidningen enbart för att få läsa hans krönika. Det är mycket mer än hans krönika i Vägen UT. Fasta inslag om hur KRIS och Unga KRIS kan hjälpa dig som vill sluta med droger och kriminalitet. Reportage om händelser inom organisationen, porträtt intervjuer och grävande journalistik så som Göteborgs skjutningarna tidningen jobbar med detta år.

I Almedalen kommer KRIS och Unga KRIS dela ut närmare 1.000 exemplar av senaste numret till de som är intresserade av den verksamhet de bedriver. Dessutom så kommer det att publiceras mycket material på KRIS och Unga KRIS hemsida via Vägen UT:s reportrar och fotografer.