KRIS Malmö i nya lokaler

Den 9 mars hade vi invigning i vår nya lokal på Fricksgatan 1 i Malmö. Vi är nu granne med Stadsdelsförvaltningen Innerstaden och läget är centralt på Möllevången – ett kvarter från knutpunkten Södervärn och tre kvarter från tågstationen Triangeln.

Det var mycket folk och glada miner när vi öppnade på nya adressen. ”Denna lokal är lite mindre men ligger bättre till”, säger Eva Jeppson (Ordförande KRIS  Trelleborg och ledamot i RIKS KRIS). ”Det känns väldigt skönt att det är gjort nu så att vi kan uppta vår verksamhet igen.

Vi jobbar på som vanligt med att se till att det finns bättre lösningar vid frigivningen än att stå med en kasse på gatan”, säger Björne Bergmark (Kassör  KRIS Malmö).untitled-7431

Tre väldigt goda tårtor serverades och folk minglade och bytte erfarenheter. Så nu är alla varmt välkomna till oss och se vår fina nya lokal.

 

Med vänliga hälsningar KRIS Malmö