Mitt 2014

Nu när 2014 närmar sig sitt slut, tänker jag tillbaka på vilket fantastiskt år jag har haft. Och jag är så tacksam över att få möjligheten att jobba på KRIS, för det är en arbetsplats där jag verkligen utvecklas som människa.

Nu när 2014 närmar sig sitt slut, tänker jag tillbaka på vilket fantastiskt år jag har haft. Och jag är så tacksam över att få möjligheten att jobba på KRIS, för det är en arbetsplats där jag verkligen utvecklas som människa.

I våras fick jag genom just KRIS chansen att få utbilda mig inom KSL (Kriminalitet Som Livsstil) och då bli utbildad utav The Grandmaster Himself; Gunnar Bergström! Och det var verkligen en upplevelse, för den mannen är en oerhört kunnig och vis lärare.

När jag avslutade min behandling under hösten 2011, fick jag flytta in i en träningslägenhet som jag har fått dela med diverse filurer som kommit och gått genom åren. Inte den bästa bostaden jag haft, men heller inte den sämsta. Dock fick jag den första april i år flytta in i min alldeles egna lägenhet! Och det var en otrolig känsla att äntligen få bo helt själv. Och det var då jag verkligen upptäckte det; Frihet är att kunna skita med öppen dörr!!

En sådan obetydlig liten grej som plötsligt blev så viktig. Det är helt magiskt!

Under våren började jag även ta mitt körkort. Jag har aldrig haft körkort tidigare, utan har kört ändå. När jag sedan slutade köra bil och började åka kollektivt och hederligt, ansåg jag att körkort inte var det viktigaste i livet. Jag klarade mig rätt bra utan.

Men när jag den nittonde maj klarade min uppkörning på första försöket, insåg jag snabbt att det var en stor grej att ha det! Jag har varit vuxen i ett antal år, men det är först nu som jag verkligen känner mig vuxen! Som en man!

Två dagar efter den avklarade uppkörningen, fick jag åka till USA för att lira på den stora festivalen Rocklahoma i Oklahoma med Bai Bang.

En pojkdröm blev uppfylld och jag fick även träffa en hel del av mina barndomsidoler som bodde på samma hotell som vi. Och jag fick spela på samma festival som mina första idoler Twisted Sister.

Jag blickar nu mot ett spännande 2015 och undrar vad detta år har att erbjuda mig. Det komiska i just denna skrivande stund är att jag lyssnar på lite blandad musik och NU gick precis Rolling Stones’ låt ”You can’t always get what you want” igång. För det är precis så livet ser ut för oss. Vi kan inte alltid få det vi VILL ha, men oftast får vi det vi BEHÖVER. Oavsett om det är framgångar eller motgångar, så behöver vi det vi får för att lära oss att hantera det.

Jag älskar att jobba på denna underbara förening. För när jag tänker efter så är vi alla i KRIS hjältar! För vi räddar liv! Vi räddar våra egna liv, våra nära och käras liv och vi räddar hundratals andra liv varje år.

En enskild individ kan inte göra allt, men vi tillsammans inom KRIS och Unga KRIS kan göra (OCH GÖR) så mycket så länge vi finns till för varandra och andra.

Jag önskar Er ALLA en God Jul & ett Gott Nytt År!