Christer Karlsson i Vienna

Wiena-international-center

Nu har vår förbundsordförande varigt på Vienna international Centre i Österrike. Där har han deltagit på Unodc som står för FN Office of drugs&crime. Att delta på United Nations Headquarters in Vienna gör att Kris kan synliggöra sig i dom större sammanhang där ofta dom små rösterna inte hörs lika bra. Christer berättar att det var en fantastisk upplevelse och att han fick kontakt med några av delgaterna som var där. Bland annat Carl Mörner Embassy of Sweden Second Secretary och Mirella Dummar Frahi Civil Affairs Officer and Team Leder. Det var ett bra tillfälle att utbyte information och erfarenheter. Det blev många bra kontakter som är väldigt svårt att få på hemma plan. Vi hoppas på att detta kan leda till något bra och att ett samarbete i någon form kan utarbetas. Bra jobbat Christer.

http://www.unodc.org/