KRIS Riksförbund uppdaterar medlemsregistret.

Efter flera år av registerhantering på lokal nivå lanserar vi nu ett helt nytt medlemsregistersystem på vår hemsida. Nu är det möjligt att betala via Payson eller med kreditkort och dessutom förnya sitt medlemskap direkt på webben. 

Foto: n3wjack’s world in pixels - cmd.exe
Foto: n3wjack’s world in pixels – cmd.exe

Ronny Nordstrand i Umeå har under flera år arbetat med vårt medlemsregister. Nu flyttar vi hela registret till en  servermiljö i cyberrymden. Tanken är att underlätta administrationen på KRIS riksförbund och för föreningarna när de ska registrera nya medlemmar. Dessutom blir det lättare för alla våra medlemmar som ska förnya medlemsskapet.

Det är Behnam Mahajerzadeh Heidar, KRIS Helsingborg, som kommer att bli ansvarig för medlemsregistret, med hjälp av Joakim Berndes på KRIS Riksförbund. Behnam har programmerat registret och även integrerat Paysons betallösning. Alla medlemmar som registrerar sig via hemsidan innan sista december får sina medlemskort cirka en vecka efter nyårshelgen.

Behnam säger till Vägen UT att han kommer att vara anträffbar via telefon, mobil och e-post för att hjälpa medlemmarna med funderingar och frågor kring det nya systemet.

För er som är intagna, kontakta er lokalförening så hjälper de dig med ditt medlemskap.

Alla NYA medlemmar som blir stöd eller normalmedlem under 2014 får även 2015 års medlemsskap för samma pris!

Välkommen till KRIS!
http://kris.a.se/registrera

Behnam Mahajerzadeh Heidar
Medlemsansvarig
KRIS Helsingborg
Telefon: 042-13 22 95
Mobil: 073-981 50 40
E-post: medlemsansvarig@rikskris.se

Joakim Berndes
IT Ansvarig
KRIS Riksförbund
Telefon: 08-642 00 06
Mobil:076-777 00 24
E-post: itgruppen@rikskris.se